Waarom hebben jullie alleen onderzoek gedaan naar jongeren?
ZonMw heeft een subsidieoproep gedaan voor “onderzoek voor en door jongeren” daardoor moesten wij ons beperken tot jongeren.
Wat is ZonMw?
Met kennis werken aan een goede gezondheid voor iedereen. Daar staat ZonMw voor. ZonMw programmeert en financiert onderzoek en vernieuwing in gezondheid, zorg en welzijn, stimuleert het gebruik van de ontwikkelde kennis en signaleert waar kennis nodig is. ZonMw heeft als belangrijkste opdrachtgevers het ministerie van VWS en NWO.
Wat is jullie dossiernummer van ZonMw?
Klik hier om naar ons onderzoeksproject te gaan op de website van ZonMw
Wie kan ik benaderen voor juridische bijstand voor de financiering van een psychiatrische assistentiehond?
Renske Imkamp is een advocaat die jouw juridisch kan ondersteunen bij de financiering van een psychiatrische assistentiehond.

Klik op de onderstaande link voor de contact gegevens van Renske Impkamp

https://gadk.nl

College voor de rechten van de mens
Het College voor de Rechten van de Mens is het mensenrechteninstituut van Nederland. Als onafhankelijke toezichthouder belichten, beschermen en bevorderen zij de mensenrechten in Europees en Caribisch Nederland. Daarnaast oordelen zij over discriminatieklachten. https://www.mensenrechten.nl/
Is er een fonds die mij kan ondersteunen bij de financiering van een psychiatrische assistentiehond?
Stichting de hond kan de was doen biedt financiële steun aan mensen die geen of gedeeltelijke vergoeding krijgen voor de training van een assistentiehond.